Аудио водич

 

Аудио водичите на кои е снимена приказната за Стоби на повеќе светски јазици е современо и многу погодно решение за мали групи на посетители или поединци. Тоа се мали апарати, слични на мобилен телефон, со чија помош се олеснува работата на водичот.

© 2010 Stobi | Powered by Seavus

Контактирајте нè на +389 43 251 026