Публикации

Генерален план за заштита на археолошкиот локалитет Стоби

 

 

Генералниот план за заштита на археолошкиот локалитет Стоби е достапен во PDF формат со кликнување на копчето “Преземи“ на претходната страна.

© 2010 Stobi | Powered by Seavus

Контактирајте нè на +389 43 251 026